ELER ELEKTRIK s.r.o

eler_elektrik_logo.png

ELEKTRICKÉ PRÍPOJKY

ELEKTRICKÉ PRÍPOJKY NA KĽÚČ

VYBAVÍME VŠETKY PAPIERE A POVOLENIA

  • obhliadneme stavbu
  • navrhneme riešenie
  • prekonzultujeme a odsúhlasime
  • vybavíme všetky papiere a povolenia
  • zrealizujeme
  • urobíme revíziu 
  • odovzdáme vám všetky podklady, aby ste mohli podpísať zmluvu s dodávateľom elektriny 
  • do 3 pracovných dní ste pripojený

OBHLIADNEME STAVBU

Pred samotnou realizáciou elektrickej prípojky si obhliadneme stavbu. Pri obhliadke stavby zistíme všetky podrobnosti na to, aby sme navrhli správne riešenie s ohľadom na pomer cena/výkon.

Je v našom záujme, aby Vaša prípojka bola nadimenzovaná na správny výkon, ktorý ráta s optimálnou rezervou. No taktiež dbáme na to, aby nebola zbytočne predimenzovaná, a tým pádom predražená.

PO OBHLIADKE NAVRHNEME RIEŠENIE, PREKONZULTUJEME A ODSÚHLASIME

Keď máme stavbu obhliadnutú, navrhneme najefektívnejšie riešenie a prekonzultujeme ho s Vami. Po Vašom odsúhlasení sa môžeme pustiť do realizácie.

VYBAVÍME VŠETKY PAPIERE A POVOLENIA

Papiere a povolenia sú stále poriadna záťaž. Kto nevie, čo a ako má vyplniť, strávi s tým hrozne veľa času a nervov. Preto Vás týchto nepríjemnosti zbavíme a všetko vybavíme za vás.

Keďže sme už realizovali rádovo stovky prípojok, máme vychodené chodníčky na úradoch a vieme za kým, s čím ísť. Všetko prebehne hladko a môžeme sa pustiť do práce.

REALIZÁCIE PRÍPOJOK ZVLÁDAME AJ V ŤAŽKO DOSTUPNÝCH TERÉNOCH

Bežné prípojky zvládame hravo a vieme sa popasovať aj s prípojkami, ktoré nechce robiť nikto, lebo terén a celá prípojka je komplikovaná.

Máme k dispozícií ťažkú techniku, aby sme to zvládli. Samozrejmosťou je aj dodávka s dostatočnými skladovými zásobami súčiastok a materiálu, aby montáže prebiehali hladko a bez prestojov.

Naši technici sú pravidelne školení a pracovné proscesy sú u nás vyladené, takže nevznikajú žiadne prestoje a Vaša prípojka bude urobená rýchlo a kvalitne

PO REALIZÁCIÍ PRÍPOJKU OŽIVÍME A UROBÍME REVÍZIU

Keď je všetko hotové ostáva ešte posledná fáza a to oživenie prípojky a jej revízia. Kěd sa prípojka oživí odovzdáme Vám všetky potrebné papiere, aby ste si mohli dohodnúť dodávateľa elektriky pre Váš objekt.